The VIPER Garage
User Info
Welcome, Guest. Please login or register.
January 17, 2018, 10:52:50 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
News
Welcome to the updated Viper Garage.  We look forward to exchanging stories, events, tech info, pictures and fun.  Welcome to our humble Viper Home
Pick Your ViperGarage Theme
Forum Stats
24598 Posts in 1931 Topics by 788 Members
Latest Member: Blitz8282
Home Help Search Calendar Login Register
The VIPER Garage  |  Website operations  |  Issues & Feedback  |  Site taking too long to load...
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Site taking too long to load...  (Read 1569 times)
97snk
Newbie

Offline Offline

Posts: 218


« on: May 06, 2011, 10:15:24 AM »

I've noticed the last few days the sites takes forever to load initially. Seems like a DNS issue almost, like it times out and than moves to the backup server. Once loaded there's no issue browsing pages...it's just the initial loading. Happens both from home and work.
Logged
Pearl White 97GTS
RTTTTed
Owner
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 7716


Viper Nation - ezine
« Reply #1 on: May 06, 2011, 10:56:39 AM »

I just logged out, closed the page and then clicked my favorites link.  It loaded quickly (with no pause) for me.  I usually leave the site on my 'puter all day and check it often so I never noticed anything during the last few days. 

Ted
Logged
1999 1200rwhp TT GTS - ART, 2001 Roe sc GTS- (4 sale), 440 Duster restomod (sold), 3x Stealth TTs, 92 Daytona IROC with T3, 580whp/1080wtq Cummins pickup.
97snk
Newbie

Offline Offline

Posts: 218


« Reply #2 on: May 06, 2011, 11:06:26 AM »

I just logged out, closed the page and then clicked my favorites link.  It loaded quickly (with no pause) for me.  I usually leave the site on my 'puter all day and check it often so I never noticed anything during the last few days. 

Ted

maybe it's cached in your browser. I've set my browsers to delete all cache/cookies when once you close the browser. It could be just me...
Logged
Pearl White 97GTS
plumcrazy
Global Moderator
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 855


« Reply #3 on: May 06, 2011, 11:30:13 AM »

i have noticed the same thing
Logged
RTTTTed
Owner
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 7716


Viper Nation - ezine
« Reply #4 on: May 06, 2011, 11:44:31 AM »

I'll send a note to Shep.  Since last weekend or just a couple days?
Logged
1999 1200rwhp TT GTS - ART, 2001 Roe sc GTS- (4 sale), 440 Duster restomod (sold), 3x Stealth TTs, 92 Daytona IROC with T3, 580whp/1080wtq Cummins pickup.
plumcrazy
Global Moderator
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 855


« Reply #5 on: May 06, 2011, 12:19:42 PM »

dont think its been since the weekend, id say since tuesday ?
Logged
RTTTTed
Owner
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 7716


Viper Nation - ezine
« Reply #6 on: May 06, 2011, 12:41:51 PM »

OK, I emailed Kala, but I'll send one off to Shep.

Thanks.
Logged
1999 1200rwhp TT GTS - ART, 2001 Roe sc GTS- (4 sale), 440 Duster restomod (sold), 3x Stealth TTs, 92 Daytona IROC with T3, 580whp/1080wtq Cummins pickup.
RTTTTed
Owner
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 7716


Viper Nation - ezine
« Reply #7 on: May 06, 2011, 01:04:57 PM »

Shep checked and couldn't find anything ...   He wrote,

"It loads really fast for me.  I tried a couple different browsers too.  I'd say its a user specific issue.  Unless I can see the problem, there's not a whole lot I can do."

 :headscratch:

If it doesn't fix maybe there's an update?

Give it a couple days and let me know ...  I'll let shep know. 
Logged
1999 1200rwhp TT GTS - ART, 2001 Roe sc GTS- (4 sale), 440 Duster restomod (sold), 3x Stealth TTs, 92 Daytona IROC with T3, 580whp/1080wtq Cummins pickup.
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
 

SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines | Theme by nesianstyles | Buttons by Andrea